Papa's Beachhouse

Voor Keeman Elektrotechniek hebben we een geavanceerd verlichtingssysteem geïntegreerd in een horecagelegenheid, waarbij we de specifieke wens van de klant voor eenvoudige bediening hebben vervuld. Met ons expertise in domotica hebben we gezorgd voor een aanpasbare sfeer die perfect past bij verschillende momenten en gelegenheden. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt moeiteloze aanpassingen mogelijk voor het personeel, waardoor een verhoogde gastervaring en efficiëntie worden bereikt. Dit project demonstreert onze toewijding aan slimme technologieën in de horeca om een onderscheidende en gedenkwaardige ervaring te bieden aan gasten.

In opdracht van Keeman Elektrotechniek hebben een project in een horecagelegenheid gerealiseerd
waarin we het verlichtingssysteem hebben geïntegreerd met de specifieke wens van de klant om een eenvoudige bediening te realiseren. Ons doel was om een unieke sfeer te creëren en tegelijkertijd de bediening van de verlichting zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

In de samenwerking hebben we in de horecagelegenheid een geavanceerd verlichtingssysteem geïnstalleerd dat de perfecte ambiance creëert voor verschillende momenten en gelegenheden. Met behulp van ons expertise in domotica hebben we gezorgd voor een geïntegreerde oplossing die naadloos aansluit op de behoeften van de klant en zijn gasten.

Hierdoor kan de horecagelegenheid de gewenste sfeer creëren, variërend van een intieme ambiance voor diners tot levendige verlichting voor sociale evenementen.

Om aan de wens van eenvoudige bediening te voldoen, hebben we een intuïtief bedieningspaneel ontwikkeld dat eenvoudig toegankelijk is voor het personeel. Met dit paneel kunnen ze de verlichting in elke ruimte met slechts een paar tikken aanpassen. De helderheid, kleur en sfeerverlichting kunnen moeiteloos worden aangepast om de gewenste atmosfeer te creëren, ongeacht het moment van de dag.

Dankzij het geïntegreerde slimme verlichtingssysteem met eenvoudige bediening kan de horecagelegenheid een unieke en aanpasbare sfeer creëren die perfect past bij de verschillende momenten en gelegenheden. Het biedt niet alleen een verhoogde gastervaring, maar ook efficiëntie voor het personeel.

Dit project weerspiegelt onze toewijding om slimme technologieën te integreren in horecagelegenheden, waardoor ze zich kunnen onderscheiden en een memorabele ervaring kunnen bieden aan hun gasten.