Zeiljacht 56 meter

In samenwerking met DR Electronics hebben we een uitgebreide refit uitgevoerd op een groot zeiljacht. De verlichting is gemoderniseerd met energie-efficiënte LED's en een slim aanpasbaar systeem. Het audio-/videosysteem is vernieuwd met luidsprekers en meerdere schermen. Ook hebben we een krachtig netwerk en geavanceerde beveiliging geïnstalleerd voor een modern en luxueus ervaringsniveau aan boord.

Ons project in samenwerking met DR Electronics. Bij dit project hebben we een uitgebreide refit uitgevoerd op een groot zeiljacht,
waarbij we de verlichting, audio/video, netwerk en beveiliging hebben vervangen. Hieronder vindt u een samenvatting van het project:

Verlichting: We hebben het bestaande verlichtingssysteem van het zeiljacht volledig gemoderniseerd. We hebben energie-efficiënte LED-verlichting geïnstalleerd die zorgt voor een heldere en sfeervolle verlichting aan boord. Daarnaast hebben we een slim verlichtingssysteem geïntegreerd dat aanpasbaar is aan verschillende scenario’s en de mogelijkheid biedt om de verlichting op afstand te bedienen.

Audio/Video: Om een hoogwaardige entertainmentervaring aan boord te bieden, hebben we het audio- en videosysteem vernieuwd.
iedere ruimte is voorzien luidsprekers, evenals surround sound-opstellingen. Het jacht is nu uitgerust met meerdere schermen waarop verschillende media kunnen worden afgespeeld, zoals films, tv en muziek.

Netwerk: Een betrouwbaar en snel netwerk is essentieel voor moderne jachten. We hebben een krachtig netwerk opgezet dat zorgt voor een naadloze connectiviteit aan boord. Dit omvat onder andere een draadloos netwerk met een breed bereik, zodat de gasten en bemanning overal op het jacht kunnen genieten van snelle internettoegang.

Beveiliging: Om de veiligheid van het jacht te waarborgen, hebben we een geavanceerd beveiligingssysteem geïnstalleerd. Dit omvat beveiligingscamera’s die strategisch zijn geplaatst om het jacht te bewaken om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Samengevat hebben we in samenwerking met DR Electronics een indrukwekkende refit uitgevoerd op een groot zeiljacht. De verlichting, audio/video, netwerk en beveiliging zijn volledig vernieuwd om een modern en luxueus ervaringsniveau aan boord te bieden. We zijn trots op het resultaat van dit project en kijken ernaar uit om vergelijkbare projecten in de toekomst aan te pakken.