logo

Verkoop

Een goed domotica systeem is gebaseerd op hoogwaardig apparatuur en een goede programmering. Alleen de beste merken kunnen zorgen voor een stabiel systeem. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de kernwoorden die zorgen voor de ultieme domotica-beleving. Daarom werkt van Stek Solutions uitsluitend met gerenommeerde merken zoals AMX, Crestron en Lutron. van Stek Solutions is erkend en gecertificeerd installateur voor deze merken.

Onafhankelijk advies

Bij van Stek Solutions bent u verzekerd van een onafhankelijk advies. Wij adviseren de beste merken die bij uw project passen. Wij koppelen een esthetisch ontwerp aan hoogwaardige kwaliteitsproducten. We leveren alleen maatwerk.

Showroom

Om u nog beter van dienst te zijn, opent van Stek Solutions binnenkort haar showroom centraal in Nederland. U bent van harte welkom om rond te kijken en inspiratie op te doen. Uiteraard is er altijd iemand aanwezig om u te helpen een verantwoorde keuze te maken. U kunt er terecht op afspraak. Vul het contactformulier in of bel direct +316-39766115.