logo

Programmering

Slim en Comfortabel

Altijd thuiskomen in een comfortabel huis met fijne muziek, de juiste verlichting en de haard al aan. Wij zorgen voor die optimale thuiskomst. Door middel van één handeling stelt u al uw favoriete instellingen in werking. Zo regelt u de temperatuur, de verlichting, audio en video helemaal zelf. Waar en wanneer u maar wilt.

Veiligheid voorop!

Richt u zich liever op beveiliging en bedieningsgemak? Wij vinden altijd de oplossing die bij u past. Via uw smartphone bedient u voortaan de toegangspoort en de garagedeuren, controleert u vanuit de slaapkamer of de buitendeuren op slot zijn of zet u het beveiligingssysteem aan. Maak van uw woning een veilig onderkomen.

Genieten en Beleven

Geniet extra van uw vrije tijd in uw eigen comfortabele woning door het bedieningsgemak van uw domotica-installatie heeft u overal geluid en beeld zoals u het wenst. Entertainment krijgt een geheel nieuwe dimensie met de domotica van van Stek Solutions.

Hoe gaan we te werk

Wij komen bij u langs om tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek uw wensen te inventariseren. Vervolgens onderzoeken we de mogelijkheden. We vertalen de uitkomsten naar een op maat gemaakt programma.

Diversiteit

Wij zijn expert op het gebied van residentiële installaties. We ontwerpen geheel nieuwe concepten maar vinden het ook prettig om bestaande programmering uit te breiden of te verbeteren. We zijn er voor uw grote en kleine projecten. Want diversiteit is onze kracht. Daarom zoeken we ook graag de samenwerking met andere partijen. Heeft u een domotica-opdracht met een bijzondere specialisatie? Samen zorgen we dat elke droom gerealiseerd wordt.

Discreet

In ons vak is discretie een vereiste. U mag dat van ons verwachten. Wij zijn trots op ons werk en onze klanten maar zullen daar niet zonder toestemming aan derden over berichten.